Indretmedstil.dk

Skrivebord – Sådan finder du det bedste skrivebord

Indeholder reklame- og annoncelinks

Drømmer du om et nyt skrivebord til hjemmekontoret, men er i tvivl om, hvad du skal vælge? Mulighederne er mange, når du skal ud at købe et nyt skrivebord, og det kan derfor være svært for mange at tage den helt rigtige beslutning. Inden du foretager et køb, kan det først om fremmest være en god idé at gøre sig nogle tanker omkring, hvad der passer bedst til dig og dine behov.

Du finder et bredt udvalg af skriveborde i mange forskellige design, former, materialer og størrelser. I de fleste hjem er et kontorbord en uundværlig del af indretningen. Dit kontorbord kan have mange funktioner og krav, som det skal leve op til. Uanset om du bruger meget tid ved bordet, eller om du blot bruger det engang imellem, er det vigtigt at finde et skrivebord, hvor funktionalitet og design går hånd i hånd. I denne artikel har Indretmedstil.dk samlet en guide med de mest grundlæggende overvejelser, som du bør gøre dig, når du skal vælge det rette skrivebord.

Overvej størrelsen på dit skrivebord

Det første du bør overveje, når du skal købe et skrivebord er, hvor stort det skal være. Når du skal vælge dit nye kontorbord, er der i det fleste tilfælde nogle naturlige begrænsninger, der har betydning for hvor stort bordet kan være. Hvis I er flere, der skal bruge skrivebordet på samme tid, kan det være en god idé at vælge et større bord. På den måde er der mulighed for at placere flere stole ved siden af hinanden. Hvis pladsen er til det, kan det desuden være en god idé med en bred skrivebordsplade således, at man kan sidde på hver sin side af bordet. Ydermere skal du gøre dig overvejelser omkring, hvordan du skal bruge skrivebordet, og hvad du skal have stående på det.

Hæve sænkebord

Skriveborde med en hæve-sænke funktion er et populært kontormøbel, og sørger altid for at du kan arbejde i en komfortabel stilling uanset om du sidder ned eller står op. Hvis du er en af dem, der bruger mange timer foran computerskærmen, bør du overveje at købe et hæve sænkebord. Med et justerbart kontorbord giver det dig muligheden for at tilpasse bordhøjden, og du kan skifte mellem siddende og stående arbejde.  

Skal dit skrivebord være med eller uden skuffer?

Bruger du skrivebordet ofte, kan det være værd at tænke på, om du skal vælge et skrivebord med skuffer eller anden opbevaring. Kontorborde med skuffer er velegnede til opbevaring af papirer, kuglepenne og alle de småting, man har brug for omkring et skrivebord. De fleste af os kan garanteret nikke genkendende til det – nemlig et rodet skrivebord. Hvis du er en af dem, og du ønsker at kunne organisere dine ting bedre, så kan det være en god idé med et skrivebord, som har skuffer. På den måde slipper du for et rodet skrivebord, og du kan nemmere holde styr på dine ting.