Indretmedstil.dk

Senge

Indeholder reklame- og annoncelinks

Velkommen til kategorien med senge. Her finder du et bredt udvalg af senge til ethvert behov og budget. Her er senge i traditionelle udgaver og i mere moderne designs, og i alle størrelser. Find de bedste senge der er fremstillet i kvalitetsmaterialer og designet til at give dig en behagelig og komfortabel søvn.

I denne kategori finder du 2 forskellige sengetyper  nemlig elevationssenge og kontinentalsenge, som er de mest populære modeller. Køb din nye seng online allerede i dag

Se elevationssenge eller gå til kontinentalsenge og bestil online:

Kontinentalsenge

Her ser du udvalget af kontinentalsenge, der alle kan bestilles online.

Sådan vælger du den rigtige seng

Det kan ofte være svært at finde ud af hvilken slags seng, du skal vælge, hvis du har besluttet dig for, at den gamle seng skal skiftes ud med en ny. Først og fremmest er det dog vigtigt, at du vælger en seng, som både opfylder dine egne ønsker og behov. Dit valg af seng er nemlig altafgørende for en god nattesøvn.

Hvis du mangler gode råd til hvilken type seng, du skal vælge, kan du læse med lige her. I denne artikel kan du få et bedre overblik over, hvilke udvalg af senge, der findes, samt hvilke fordele de hver især har.

De tre primære sengetyper er:

 • Elevationsseng
 • Kontinentalseng
 • Boksmadrasser

Disse tre typer af senge opfylder hver især forskellige behov alt efter, hvad netop du ønsker og behøver for at få den bedste nattesøvn.

Elevationsseng

En elevationsseng er en ekstra luksus i hverdagen. Hvis du drømmer om at få en bedre nattesøvn, så er en elevationsseng den helt rette type valg af seng for dig. En elevationsseng kan både sænkes og hæves i både hoved- og fodenden. Dermed kan elevationssengen indstilles således, at den passer lige præcis til dig og dine individuelle behov.

Fordele ved elevationsseng

 • En elevationsseng er perfekt til dig, der godt kan lide at læse en god bog eller se fjernsyn i sengen, idet du får en bedre siddeposition
 • Den er god til gravide, da de ofte har brug for at ligge på en behagelig måde
 • Det er en god seng til dig, der døjer med fysiske udfordringer, som gør, at du har behov for at få den helt rigtige liggeposition

Kontinentalseng

Mange mennesker vælger en kontinentalseng, da det er en seng med en høj komfort. Kontinentalsengen adskiller sig fra de andre typer af senge, da sengen er sammensat af tre forskellige madrasser. Det nederste lag består af en boksmadras, hvor der herpå ligger en springmadras, og det øverste lag består af en topmadras. På grund af de tre lag, er en kontinentalseng ofte højere end andre typer af senge.

Fordele ved kontinentalseng  

 • Du slipper for ”revnen” i midten af sengen, og får én stor seng
 • Den har en god højde, hvilket betyder, at det er lettere at stige ind og ud af sengen
 • God dybde, da den har en kontinental opbygning

Boxmadrasser

En boxmadras er en populær og stilren sengetype. Boxmadrassen er desuden et typisk sengevalg hos mange, da man får meget seng for pengene. Den typiske dobbeltseng med boxmadrasser består af 2 boksmadrasser og én stor topmadras, og er kendetegnet ved at have to lag fjedre.

Fordele ved boxmadrasser

 • Du får meget seng for pengene
 • Fylder ikke lige så meget i rummet som en elevationsseng eller kontinentalseng
 • De er lette at have med at gøre