Indretmedstil.dk

Sengebord – Sådan finder du det rigtige

Indeholder reklame- og annoncelinks

Er du på jagt efter et sengebord, og er i tvivl om, hvad du skal vælge? Mulighederne er mange, og det kan derfor være svært for mange at tage den helt rigtige beslutning. Inden du foretager et køb, kan det først om fremmest være en god idé at gøre sig nogle tanker omkring, hvilken stil du ønsker. Dernæst bør du overveje, hvad der passer bedst til dig og dine behov.

Sengeborde er med til at bringe stemning ind i soveværelset. Et sengebord kan både bruges som ekstra opbevaring eller som fin pynt i rummet. Hvis du mangler tips til, hvordan du finder det helt rette sengebord, kan du læse med lige her. Indretmedstil.dk har lavet en liste over gode råd, som du bør tænke over, inden du køber et nyt sengebord.

Sengeborde du kan bestille online:

Skal dit sengebord være med eller uden ben?

Sengeborde findes i flere forskellige typer. Du kan både vælge væghængte sengeborde eller sengeborde på ben. Er dit soveværelse ikke så stort, kan du med fordel vælge et sengebord, der hænger på væggen, da det ikke optager gulvplads. Et væghængt sengebord letter rengøringen, og du kan selv afgøre hvor højt bordet skal hænge således, at det passer til højden på din seng. Et sengebord med ben giver dig derimod en større fleksibilitet i indretningen, og det er desuden nemt at flytte rundt på.

Natbord med skuffer

Soveværelset er et af de rum, der skal emme af ro, så du kan få slappet af. Et sengebord med skuffer er derfor en god løsning, hvis du har nogle småting, der skal gemmes væk. Du kan for eksempel bruge den ekstra opbevaring til at gemme dine bøger, briller mm. væk.

Valg af materiale

Hvis du er på jagt efter et sengebord, skal du beslutte dig for, hvilken stil du ønsker. Sengeborde fås nemlig i flere forskellige stilarter, farver og ikke mindst prisklasser. Det mest almindelige er et firkantet sengebord, men ønsker du et sengebord, som ikke ligner de andre, så bør du vælge et rundt sengebord. Det runde sengebord skaber en god kontrast til den firkantede seng. Nogle af de mest populære farver er sort, hvid eller naturfarvet. Hvis du ønsker et moderne look, bør du vælge et sort sengebord. Den sorte farve står desuden i en flot kontrast til et lyst rum. Mangler du derimod noget lys i dit soveværelse, kan det være en fordel af vælge et hvidt sengebord. Hvis du derimod ønsker at give soveværelset en hyggelig stemning, skal du vælge et sengebord i naturfarver.