Indretmedstil.dk

Plaid – Find de rigtige plaider til hjemmet

Indeholder reklame- og annoncelinks

Ønsker du at give stuen et fornyet look og skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet, så er en lækker og varm plaid det helt oplagte valg. I mange hjem er en plaid et must i indretningen. Plaider er en nem måde at opgradere indretningen på og give den et personligt præg.

Plaider kan mere end at være funktionelle og holde dig varm i de kolde tider. De kan være en del af din indretning, og er med til at tilføje en hyggelig og varm atmosfære til ethvert rum. Plaider er ikke bare et tæppe – det er en del af vores indretning og personlige stil.

Bestil din nye plaid online:

Vælg den rigtige plaid

Du kan finde et bredt udvalg af plaider i flere forskellige farver, mønstre, størrelser og materialer. Uanset hvilken stil du ønsker, er der noget til enhver smag. Du er derfor garanteret at finde en plaid, der passer ind i din personlige stil.

Plaider findes i flere forskellige farver. De fås både i ensfarvede og flerfarvede, så der er noget til enhver smag. Du kan finde plaider i både prangende farver, men også i mere rolige og nedtonede farver. Udover de mange farver, finder du også plaider med forskellige mønstre. En plaid i farver vil eksempelvis klæde din stue, hvis den i forvejen er indrettet i en klassisk og minimalistisk stil med nedtonede farver.

Udover farven på din plaid, skal du også overveje hvilken størrelse du ønsker. Størrelserne kan nemlig variere fra plaid til plaid. Du kan blandt andet få plaider i målene 130×160 cm eller 130×180 cm.

En anden vigtig faktor, der er værd at tage med i dine overvejelser, er materialet på din plaid. Plaider fås i både uld, bomuld, polyester, velour, mohair og fleece.

4 facts om plaider

Hvad bruger man en plaid til?

Plaider er meget alsidige, og kan bruges på mange forskellige måder. Plaider er ideelle til at holde dig varm og skaber masser af hygge, når det er koldt udenfor. De kan bruges i stuen eller i soveværelset, når du slapper af eller på terrassen eller altanen. Derudover kan plaider også bruges som et dekorativt element i dit hjem.

Hvad er forskellen på en plaid og et tæppe?

En plaid og et tæppe er begge varme tekstiler, men de har nogle forskellige egenskaber. De har for eksempel forskellige størrelser, vægt, materialer og formål.
 
Størrelse
Plaider er typisk mindre end tæpper, og er designet til at holde dig varm. En plaid kan desuden bruges som et dekorativt element.

Vægt
Plaider er normalt lettere end tæpper, og er designet til at være lette at flytte og folde sammen. Tæpper kan være tungere, og de er ideelle til at holde dig varm.

Materialer
Plaider og tæpper laves af samme materialer, som for eksempel bomuld, uld eller fleece. Tæpper kan også være lavet af dun eller syntetiske stoffer.

Formål
Plaider er normalt mere dekorative og bruges til at tilføje en hyggelig og varm stemning i et rum. Tæpper bruges mere til at give varme i en praktisk sammenhæng.

Hvilke materialer findes plaider i?

Plaider findes i forskellige materialer, herunder uld, bomuld, polyester, velour, mohair og fleece.

Hvordan vasker du en plaid?

Der er forskel på, hvordan en plaid må vaskes og vedligeholdes. Uldtæpper skal enten vaskes i hånden eller vaskes på et skåneprogram beregnet til uld. Plaider i bomuld og polyester tåler maskinevask ved 30 grader. Du bør du altid læse vaskeanvisningerne, før du forsøger at rengøre dine tæpper.

Tjek også kategorien med sengetæpper.