Indretmedstil.dk

Bademåtter – Indret dit badeværelse med en smart bademåtte

Indeholder reklame- og annoncelinks

Er du typen, der hader at træde ud på et koldt og vådt badeværelsesgulv efter et varmt bad, så kan en bademåtte være den helt rette løsning for dig.

En bademåtte er uundværlig på dit badeværelse. En bademåtte er ikke kun et praktisk element. Bademåtter er nemlig en lige så stor del af indretningen som andre elementer på badeværelset. Med en bademåtte kan du desuden nemt pifte badeværelset op og give det en mere hyggelig følelse.

Bademåtter du kan bestille online:

Vælg den rigtige størrelse bademåtte 

Bademåtter findes i flere forskellige størrelser. Du har derfor gode muligheder for at finde en, der passer til størrelsen på dit badeværelse.

Overvej farve og design

Bademåtter fås i flere forskellige farver og designs, så de passer til alle type badeværelser. Du har derfor gode muligheder for at finde en bademåtte, der passer perfekt til din stil på badeværelset.  

Er du en af dem, der godt kan lide at farverne passer sammen, så kan du med fordel vælge en bademåtte i samme farve som resten af dit badeværelse, da det skabet en god harmoni og helhed. Hvis du ønsker et roligt udtryk på dit badeværelse, bør du vælge en bademåtte i en neutral farve som for eksempel hvid, grå eller sort.

Du finder også bademåtter i forskellige designs. De fås i både runde og firkantede. Begge bademåtter kan gøre dit badeværelse stilfuldt. En rund bademåtte giver et anderledes udtryk, hvorimod en firkantet bademåtte er det mere sikre valg.

Overvej materiale

Du finder bademåtter i flere materialer, herunder for eksempel bomuld og træ. En bademåtte i bomuld er ikke til at undvære foran brusekabinen. De er behagelige at stå og tørre sig på efter badet. Er du vild med naturlige materialer i din indretning, så er en bademåtte i træ et oplagt valg til badeværelset. En bademåtte i træ giver en varm og behagelig følelse.

Skridsikker bademåtte

Hvis du ønsker et stabilt underlag i brusekabinen, bør du vælge en skridsikker bademåtte. En skridsikker bademåtte gør, at du ikke glider i badet, selvom gulvet er glat. Du kan derfor trygt stå i brusekabinen uden at være bange for at glide.

5 facts om bademåtter

Hvilke fordele er der ved en bademåtte?

Fordelene ved en bademåtte er mange;
– En bademåtte giver mere komfort på badeværelset
– Har du et koldt badeværelsesgulv, kan det være en fordel med en bademåtte
– Du træder ud på et blødt stykke tekstil
– Dit badeværelsesgulv bliver ikke lige så vådt efter et bad
– Du slipper for at tørre gulvet af for vand, efter du er trådt ud af badet

Hvilken bademåtte skal du vælge?

Hvilken type bademåtte du skal vælge, afhænger af, hvor og hvordan du skal bruge den. Hvis du skal bruge den til at træde ud på efter badet, bør du vælge en blød bademåtte. Dette kunne for eksempel være en måtte, som er lavet af bomuld.

Hvordan holder jeg min bademåtte pæn?

En bademåtte bliver udsat for både fugt og snavs. Der kan derfor sætte sig bakterier i måtten, hvis den ikke bliver rengjort jævnligt. Hvis du ønsker at holde din bademåtte pæn, bør du vaske den ofte.

Hvor ofte skal jeg skifte min bademåtte?

Det afhænger både af kvaliteten på bademåtten samt hvor ofte du bruger den. Du bør skifte den, når den begynder at blive slidt og ikke længere absorbere vand.

Kan man vaske en bademåtte?

Du kan godt vaske din bademåtte. Du kan vælge at vaske den i vaskemaskinen eller i hånden. Men tjek lige vaskemærket, inden du går i gang.