Indretmedstil.dk

Loungemøbler til terrasse og udestue

Indeholder reklame- og annoncelinks

Trænger du til at friske din terrasse op til sommerens lange og lyse dage, så er loungemøbler det helt perfekte valg. Med et loungesæt kan du skabe hyggelige uderum, hvor du kan koble helt af fra hverdagens stress og jag og samtidig nyde de lune sommeraftener.

Du finder loungemøbler i et bredt udvalg af størrelser, farver og materialer. På den måde kan du nemt finde de møbler, der passer nøjagtigt til dine behov. I artiklen som du finder nedenfor, har vi samlet en guide med de mest grundlæggende overvejelser, som du bør gøre dig, når du skal finde de rette loungemøbler.

Loungesæt du kan bestille online:

Indlæs flere

Overvej størrelsen på dine loungemøbler

En afgørende detalje for størrelsen på dine loungemøbler afhænger af størrelsen på din terrasse, placeringen og antallet af siddepladser, som du ønsker. Hvis du er på udkig efter loungemøbler til din altan, er det oplagt at vælge et lille loungesæt i et let og enkelt design, der ikke fylder hele området. Hvis du derimod har en stor terrasse, hvor du har god plads, kan du med fordel vælge et større loungesæt, da dit uderum ellers kan komme til at se tomt ud.

Du finder loungemøbler i flere forskellige modeller og sammensætninger:

• Loungesæt med sofa og tilhørende stole
• Loungesæt med chaiselong
• Hjørnesofa

Vælg det rigtige materiale

Udover størrelsen på dine loungemøbler, skal du også beslutte dig for, hvilket materiale du øn-sker, at dine møbler skal være i. Det kan være en god idé at overveje hvilket materiale, du vælger dine loungemøbler i, da møblerne som regel vil komme til at stå udenfor hele året.

Loungemøbler fås i flere forskellige materialer:

• Polyrattan
• Aluminium
• Træ
• Plast

Polyrattan

Polyrattan er et af de mest populære materialer. Det er velegnet til dig, der er på udkig efter loungemøbler med et naturligt udtryk, og som samtidig gerne vil slippe for vedligeholdelsen. Po-lyrattan fås i flere forskellige farver, herunder sort, grå og natur.

Aluminium

Loungemøbler i aluminium er til dig, der ønsker møbler, hvor materialet er holdbart. Aluminium kræver desuden ikke ret meget vedligeholdelse.

Træ

Loungemøbler i træ er en klassiker. Hvis du vælger et loungesæt i træ, skal du være opmærksom på, at materialet kræver ekstra vedligeholdelse.

Plast

Du finder også loungemøbler i plast. Plast er et forholdsvist billigt materiale, som er let at vedli-geholde. Møbler i plast kan desuden holde til at stå udenfor i omskifteligt vejr.

Valg af farve

Du finder loungemøbler i forskellige farver, så du er sikker på at finde nøjagtig den farve, som passer bedst til din indretningsstil. Nogle af de mest almindelige farver er sort, grå og natur. Hvis du for eksempel ønsker et nordisk look, kan du vælge et loungesæt i naturligt flet. Holder du der-imod mere af en moderne og minimalistisk indretning på din terrasse, finder du også et stort ud-valg af sorte loungemøbler.

3 facts om loungemøbler

Hvordan vedligeholder jeg mine loungemøbler?
Når du er på udkig efter et loungesæt, bør du være opmærksom på, at udendørs møbler kræver forskellig vedligeholdelse. Det er vigtigt, at du læser, hvordan du plejer netop dit møbel, så du er sikker på, at du vedligeholder netop dit møbel korrekt. Vedligeholdelsen afhænger naturligvis af materialet.

Hvilket materiale findes loungemøbler i?
Loungemøbler findes i forskellige materialer, herunder polyrattan, aluminium, træ og plast.

Hvordan opbevarer jeg mine loungemøbler om vinteren?
Selvom de fleste møbler er vedligeholdes venlige og kan stå udenfor i omskifteligt vejr, er det stadig en god idé at passe på dine møbler i de kolde måneder. For at passer på dine havemøbler mest muligt, kan du vælge at dække dem til med et overtræk. Hvis du har plads, kan det være en god idé at opbevare dem et lunt og tørt sted.

Andet havetilbehør du måske er interesseret i