Indretmedstil.dk

Vælg det rette garderobeskab

Indeholder reklame- og annoncelinks

Er du på udkig efter det helt rigtige garderobeskab, og er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Mulighederne er mange, og det kan derfor være svært for at tage den rigtige beslutning. Et garderobeskab er med til at skabe rammerne for en god opbevaring, og du kan indrette det efter, hvad der passer til dig og dine behov. Det vigtigste er dog, at du overvejer, hvad skabet skal bruges til – måske du tænker, at der kun skal være plads til tøj. Det kan også være, at pladsen er trang i hjemmet, og du har brug for et garderobeskab med ekstra opbevaringsmuligheder.

Garderobeskabe du kan bestille online med det samme:

Når du køber et nyt garderobeskab, er det vigtigt, at du vælger et, der passer til dig og dine behov. Hvis du mangler tips til, hvordan du finder det rette garderobeskab, kan du med læse med lige her. Det kan være svært at overskue alle mulighederne, så derfor har Indretmedstil.dk lavet en liste over gode råd, som du bør tænke over, inden du køber et nyt skab.

Garderobeskabets placering

Det første du skal tænke over, når du køber et nyt garderobeskab er, hvor garderobeskabet skal placeres, da det har en stor betydning for resten af rummet. Da et garderobeskab fylder en stor del af rummet, skal du være opmærksom på at placere det således, at det ikke kommer til at tage for meget af lysindfaldet i rummet. Du bør derfor placere skabet i modsatte side af vinduet, hvor der er mindst naturligt lys.

Låger, skydelåger eller åben garderobe?

Ud over at beslutte hvor garderobeskabet skal placeres, skal du også beslutte dig for, hvorvidt klædeskabet skal have låger, skydelåger, eller om du ønsker en åben garderobe. Et garderobeskab med låger giver dig mulighed for at ’træde ind i dit skab’ samt at få det fulde overblik. Et garderobeskab med skydelåger er en populær og praktisk løsning. De har den fordel, at de åbner til siden i stedet for ud i rummet. Dermed optager skydelåger ikke plads ud i rummet, når lågerne er åbne. Hvis du ikke har særlig meget plads i soveværelset, kan det altså være en fordel at være vælge et garderobeskab med skydelåger. Hvis du er god til at holde orden i dit garderobeskab, og gerne vil undgå at have hverken skydelåger eller låger, så er et garderobeskab uden fronter måske det rette valg for dig.

Skal garderobeskabet have plads til andet end tøj?

Når du er på jagt efter et nyt garderobeskab, skal du også tænke over, om skabet skal bruges til andet end tøj. Måske du ønsker ekstra opbevaringsmuligheder, så kan det være en god mulighed for at gemme det væk i dit garderobeskab. Det kan for eksempel være en god idé at udnytte pladsen nederst i dit skab til dit fodtøj. Måske der også skal være plads til alle dine accessories som smykker, bælter, slips mm. Her kan det være en god idé at vælge et garderobeskab med skuffer, da du kan skabe dig et større overblik over dine ting. For at udnytte pladsen optimalt kan du i nogle garderobeskabe få en indsats til en udtræksbakke. Dette er en god idé til dig, der ønsker at holde styr på dine ting.

Integreret lys i dit garderobeskabe

Da du bruger mange timer foran garderobeskabet, kan det være en god idé at have lys i dit skab, så du nemmere kan finde dit outfit. Du kan vælge et indbygget lys i skabet, som tænder, når du åbner skydelågerne, og slukker når du lukker skydelågerne. Derudover kan du også have vælge at have lys uden på dit skab.