Indretmedstil.dk

Badeforhæng – Indret dit badeværelse med et smart forhæng til brusenichen

Indeholder reklame- og annoncelinks

Vil du gerne undgå at træde ud på et vådt badeværelsesgulv efter et varmt bad, og vil du samtidig gerne holde på varmen, mens du står under bruseren? Hvis du kan nikke genkendende til dette, så er et bruseforhæng den helt rette løsning for dig.

Et badeforhæng er en nødvendighed i din badeværelsesindretning, hvis du ikke har en afskærmet bruseniche. På den måde undgår du altså et vådt badeværelsesgulv, efter du har været i bad. Faktisk er et bruseforhæng ikke kun en praktisk funktion på badeværelset. Badeforhænget har nemlig et strejf af elegance, og vil bryde ethvert badeværelse med sit stilfulde design.

Badeforhæng du kan bestille online:

Valg af materiale

Badeforhæng findes i forskellige materialer, så der er noget til enhver smag. Før du køber et nyt badeforhæng, bør du overveje hvilket materiale, du ønsker. Et bruseforhæng fås i blandet andet polyester, bomuld og PEVA.

Et badeforhæng i polyester er i god kvalitet, og holder dermed i lang tid. De er desuden vandafvisende, og du har mulighed for at vaske det i vaskemaskinen ved 30 grader, hvis det trænger til at blive gjort rent.

Ønsker du et badeforhæng i et mere luksuriøst materiale, bør du vælge et bruseforhæng i bomuld. Et badeforhæng i bomuld klæber sig ikke til kroppen på samme måde som eksempelvis polyester kan gøre det.

Et bruseforhæng i PEVA-materiale er et blødt og vandafvisende materiale. PEVA badeforhæng er i fin kvalitet. Du skal dog være opmærksom på, at PEVA ikke tåler maskine vask, og skal derfor vaskes i hånden.

Overvej farve og design

Uanset om du er til mønstrede, stribede, ternede eller ensfarvede badeforhæng, kan du garanteres for, at du finder et, der falder i din smag. Badeforhæng fås nemlig i mange forskellige farver og designs, som matcher enhver indretningsstil. Du har derfor gode muligheder for at finde et bruseforhæng, der passer ind i din stil. Hvis du ønsker at give dit badeværelse et frisk pust, kan du vælge et prangende badeforhæng i skarpe farver og mønstre. Ønsker du derimod at skabe ro i din badeværelsesindretning, bør du vælge et badeforhæng i en nedtonet farve. Her kan du eksempelvis vælge et ensfarvet forhæng.

5 facts om bruseforhæng

Kan man vaske et badeforhæng?

Ja, man kan godt vaske et bruseforhæng. Et badeforhæng tiltrækker mange bakterier, og det er derfor vigtigt, at du husker at vaske det. Den mest simple måde at vaske et badeforhæng på, er ved at vaske det i vaskemaskinen.

Hvor ofte bør man vaske sit badeforhæng?

Man bør vaske sit bruseforhæng med jævne mellemrum, da du på den måde undgår bakterier.

Hvilke fordele er der ved badeforhæng?

Et badeforhæng skærmer for vandet, og det kan derfor være en fordel, hvis du ikke ønsker et vådt badeværelsesgulv efter badet. Men faktisk kan du med fordel også bruge dit bruseforhæng til at skabe et bestemt udtryk på dit badeværelse.

Hvilken størrelse badeforhæng skal jeg vælge?

Et badeforhæng har som udgangspunkt en standard størrelse som hedder 180*200.

Hvad koster et badeforhæng?

Priser på bruseforhæng varierer meget alt efter, hvad du ønsker. Hvis du ønsker et badeforhæng i god kvalitet, vil de typisk koste mellem 250-700 kr. Et billigere badeforhæng kan du købe helt ned til 50 kr.

Tjek også kategorien med badeværelsesmåtter.