Indretmedstil.dk

Hvem er Indretmedstil.dk?

Indeholder reklame- og annoncelinks

Indretmedstil.dk er din shoppingportal, når du leder efter møbler og lækkert interiør til boligen. Her finder du en masse inspiration til indretning, og du kan ganske gratis lede efter moderne og klassisk tilbehør til på massevis af danske webshops.

Indretmedstil.dk henviser til kendte danske webshops

Indretmedstil.dk samler gode tilbud og flotte produkter, fra en lang række danske webshops. Når du klikker på et, bliver du sendt til shoppen, der forhandler produktet, og du kan shoppe online – præcis som du kender det.

Hvis du køber et produkt via et link her på siden, modtager Indretmedstil.dk en kommission for salget. Denne kommission bruges til at vedligeholde og udbygge siden, så vi kan vise dig endnu flere produkter fra endnu flere forhandlere. Produktet bliver ikke dyrere for dig, men du er med til at støtte den fortsatte udvikling af Indretmedstil.dk.

Alle priser opdateres løbende

Indretmedstil.dk henter løbende priser fra de webshops der samarbejdes med. Da de enkelte webshops opdaterer priser hele døgnet rundt, vil der kunne opstå en forsinkelse i prisopdateringen.

Hvis der er forskel på den pris du ser her på siden, og prisen hos den forhandlende webshop, så er det altid forhandlerens pris, der er gældende.

Hvis flere webshops forhandler det samme produkt, tilstræber Indretmedstil.dk at vise prisen fra den billigste webshop.

Kontakt Indretmedstil.dk – En del af SU Media

Indretmedstil.dk kan ikke besvare henvendelse vedrørende produkter og priser – her skal du henvende dig direkte til webshoppen.

Hvis du derimod har kommentarer til sidens opbygning, eller ønsker til nye produkter eller forhandlere, så er du meget velkommen til at skrive til kontakt(a)su-media.dk.

Hilsen

SU Media, Lergravsvej 59, 4300 Holbæk
CVR-nr.: 41960418