Indretmedstil.dk

SACKit – Dansk design brand

Indeholder reklame- og annoncelinks

SACKit Cobana Lounge Chair & Pouf

Du kender måske bedst SACKit fra deres moderne designer udgave af den ikoniske sækkestol, der findes til indendørs og udendørs brug, og som er blevet særdeles populær. I årenes løb har SACKit udvidet sortimentet med flere møbler, og ikke mindst en række elektroniske produkter som mobilopladere, høretelefoner og højtalere.

4 topsælgere fra SACKit

Blandt de kendte og populære produkter fra SACKit, er der især 4 modeller, der løber med opmærksomheden.

SACKit Cobana Lounge Chair & Pouf (udendørs og indendørs brug)

Cobana Lounge Chair til indendørs og udendørs brug

Cobana Lounge Chair er den perfekte loungestol, når du leder efter en sækkestol, der både kan bruges ude og inde. Stol og pouf er fremstillet i vandafvisende og stærkt materiale, der gør sækkestolen perfekt til terrassen eller altanen om sommeren og til stuen eller vinterhaven, når det bliver for koldt at sidde ude.

Sækkestolen har en siddehøjde på 40 cm. hvilket gør den perfekt til hele familien. Brug Cobana Lounge Chair som den perfekte havestol, eller som komfortabel stol i udestue eller stue til behagelig afslapning, når du skal læse eller se TV.

Cobana Lounge Chair holder form og farve

Sækkestolen er designet med det formål, at den skal kunne tåle at stå ude. Det betyder, at stolen ikke tager skade af regn og fugt, og det vandafvisende stof tørrer meget hurtigt.

Mange materialer blegner i solen, men Cobana Lounge Chair holder farven, også selvom stolen står ude det meste af året. Ligeledes bevarer den formen, så du altid har en perfekt stol at sidde i. Hvis stolen med tiden falder en smule sammen, kan du tilføre ekstra fyld, så den igen får sin oprindelige form og siddekomfort.

Specifikationer på sækkestol og puf

 • 96 x 80 x 70 cm (Længde / Bredde / Højde)
 • Siddehøjde = 40 cm
 • Sædedybde = 55 cm
 • Puf = 50 x 35 cm (diameter / højde)
 • Vægt = 6 kg
 • Lysæhte
 • Vandafvisende

Hvis du kun skal bruge sækkestolen indendørs, så tjek SACKit Canvas Lounge Chair & Pouf. Denne stol er en smule billigere, men med de samme specifikationer (dog kun til indendørs brug)


SACKit Cobana Hammock (Udendørs hængekøje)

TILBUD
Før 3999 kr.
3.599,00 kr.
Cobana Hammock
TILBUD
Før 3999 kr.
3.599,00 kr.
Cobana Hammock
TILBUD
Før 3999 kr.
3.599,00 kr.
Cobana Hammock

Cobana Hammock hængekøje med eller uden stativ

Når det gode sommervejr virkelig skal nydes, er der ikke noget bedre, end at slappe af i en hængekøje. Spænd hængekøjen op i skyggen mellem 2 træer eller stolper, eller vælg en hængekøje med stativ, som kan bruges overalt i haven og på terrassen.

Hængekøjen er vil med garanti skabe jubel hos alle i familien, og er det perfekte “møbel”, når du vil bruge lidt tid med en god bog eller lydbog, og hvile dig efter dagens udfordringer.

Lækre kvalitetsmaterialer der tåler vind og vejr

Cobana Hammock hængekøjen er fremstillet i syntetisk Olefin-materiale, som tørrer hurtigt, og ikke tager skade af regn og fugt. Hvis du vil sikre dig, at hængekøjen altid er klar til brug, så anbefales det, at du tager den med ind, når det regner, eller når duggen falder.

Det slidstærke og holdbare materiale holder farven. Selv efter mange timer i solen, vil hængekøjen ikke falme, men bevare sin oprindelige farve, så du har en flot hængekøje i mange år fremover.

Cobana Hammock hængekøje – specifikationer

 • Fremstillet af 100% olefin fiber stof
 • Stel i alminium
 • Høj slidstyrke
 • Falmer ikke
 • Vandafvisende
 • Maksimum vægt er 150 kg

SACKit Light 150 (Udendørs og indendørs batteridrevet lampe)

999,00 kr.
Light 150
TILBUD
Før 2997 kr.
2.397,00 kr.
Light 150 (3 pack)
TILBUD
Før 1998 kr.
1.598,00 kr.
Light 150 (2 pack)
TILBUD
Før 5297 kr.
4.237,00 kr.
Light Combi Pack

SACKit Light 150 til indendørs og udendørs brug

Lys er med til at skabe hygge og behagelig stemning. Især de lange sommeraftener i haven og på terrassen kan forlænges og gøres hyggeligere med de smarte SACKit Light 150 lamper, der er skabt til udendørs brug, og ikke tager skade af vand og fugt.

Lamperne er trådløse og får strøm fra et genopladeligt batteri, hvilket gør det muligt at placere lamperne overalt i haven, uden hensyntagen til stikkontakter og forlængerledninger. Hvis du vil have lamperne med på stranden eller i sommerhuset, så skal du blot sørge for, at der er strøm på batterierne, så de er klar til brug.

Ekstra batterier giver mere lys

Med et fuldt opladet batteri, kan SACKit Light lyse i op til 24 timer med standard indstillingerne, og ca. 14 timer, hvis du vælger den højeste lysstyrke. Det burde være nok til de fleste arrangementer, men hvis du vil være sikker på at have lys nok, kan du tilkøbe ekstra batterier.

Når du skal oplade batterierne til dine SACKit Light 150 lamper, kan du enten oplade dem trådløst, eller ved hjælp af det medfølgende USB-C kabel. Når batteriet er opladet, kan det let skubbes ind i lampen, og du er klar til endnu flere timer med lækker hyggebelysning.

SACKit Light 150 specifikationer

 • Diameter på 17,2 cm
 • Ophæng i hampereb
 • Lampens kuppel er fremstillet i holdbar polyethlen
 • IP67 beskyttet mod vand og støv
 • Lysstyrke på op til 150 lumen
 • Kan anvendes året rundt – også om vinteren

SACKit Serving Table w/Serving Tray

Flot anretter- og serveringsbord med mange muligheder

SACKit serving table bord er et bakkebord med eller uden hjul, med virkelig mange anvendelsesmuligheder. Bordet findes i udgaver til indendørs og udendørs brug, og kan bruges som serveringsbord, barbord, ekstra sofabord, sengebord og alle andre steder, hvor du har brug for et praktisk bord, der let kan flyttes.

SACKit serveringsbord er perfekt, når du skal servere drikkevarer for dine gæster, uanset om det er kolde drinks eller en varm kop kaffe. Bordet er også ideelt, når du hygger på terrassen, og har brug for et praktisk bord til glas, tallerken, telefon og en god bog. Det hele er inden for rækkevidde, og der er godt styr på alle tingene.

Flot bakke bord i funktionelt design

Serving table fra SACKit findes i flere udgaver. Hvis du har brug for et bord, hvor du kan løfte bakken af, skal du vælge den model der hedder Serving Table w/ Serving Tray – altså inklusive serveringsbakke. Bakken findes i flere farver og træsorter, så du kan vælge en farve, der passer til boligens indretning.

Hvis du ikke har brug for af aftagelige serveringsbakke, vælger du blot modellen der hedder Serving Table. Bordet er magen til modellerne med bakke, og hvis du på et tidspunkt alligevel får brug for en bakke, kan den tilkøbes i flere farver, træsorter og modeller.

SACKit Serving Table specifikationer

 • Fremstillet stål med pulverlakeret overflade
 • Bakker i massiv lakeret acacia, ask eller eg
 • Hjul under benene gør bordet let at flytte
 • Mål (HxBxD): 680x550x520 mm

3 hurtige facts om SACKit

Hvad er SACKit?

SACKit er en dansk virksomhed, der er kendt for at relancere en moderne, smart og behagelig udgave af den kendte sækkestol. I dag står SACKit bag en række forskellige møbler og andet boligudstyr samt flere elektroniske produkter som højtalere, lamper, høretelefoner og mobilopladere.

Hvem ejer SACKit?

SACKit er et dansk designbrand, der er grundlagt af Kristoffer Glerup i Aalborg i 2012. I dag er virksomheden et internationalt brand, der stadig er på danske hænder og ejes af Kristoffer Glerup og Peter Terkelsen.

Hvem forhandler SACKit?

SACKit produkter forhandles i en lang række fysiske bolig- og designhuse landet over. Derudover kan du købe SACKit produkter på mange af de mest kendte danske webshops. Her på Indretmedstil.dk henviser vi til flere forskellige webshops.